Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza 
Az EMBERek keresik helyüket a világban. Mi abban kívánunk segíteni, hogy megtaláld azt!
  • English
  • Deutsch
  • Română
Hirdetés


2016 év üzenete

Kedves barátaink, testvéreink, ellenségeink!

 

Tudjuk, hogy ad nekünk a létezés a reánk következő, általunk 2016-os évnek megjelölt téridőre nyugalmat, terített asztalt, munkát, egységet, családban, nemzetben, emberiségben, toleranciát, türelmet, szabadságot testnek és léleknek, igaztudást minden Istengyermeknek.

Kérlek, hogy ez áldás Tiéd legyen, lépj túl, emelkedj felül félelmeiden, részletezem, haragon, gyűlöleten, bűntudaton, lelkiismeret furdaláson, féltékenységen, irigységen, aggódáson és minden reményen. Ez év ne jogaid emlegetésével teljen, koncentrálj kötelességeidre, lehetőségeidre, céljaidra, igyekezz figyelmed legalább annyit tartani bent mint kint, legalább annyit fent mint lent,  ez viszi és tartja lényedet a bölcsesség forrásában.

Ez év szakrális száma a 9, Te kereső talán már érted, ez a teljesség, a tökéletesség száma, és ezen lehetőséget hordozza, kínálja neked, nekünk. Súgok neked, ez év az elmúltak és a ránk jövők közül a legnehezebb, főleg azoknak, akik programjával szembe mennek, és a félelembe, a félelem építő köveibe süllyednek, és reményt, lehetőséget ezekben keresnek. Mit tegyél és mit ne? A válaszom talán már ismered ezekre. Tudod, mindent megtehetsz, csak figyelj a mértékre, Imánuel Jézus szerint olyat tégy minden létezővel, mit Te magadnak is kívánsz. Emlékezz továbbá a magvetőre, mert az vagy, és ez nem remény vagy hit kérdése, ez tény!  Ha elfelejtenéd, kedvesen üzen általam neked az egész létezés, Ő intelligens és él. A boldog évhez, élethez, íme a kulcs, tisztelj, hogy tiszteljenek, adj hogy kapj, mosolyogj hogy neked is mosolyt osszanak, olyat mutass, mondj, érezz, gondolj, tégy, amit kívánsz, hogy neked is adjon az intelligens létezés.

Amit én kívánok neked, legyen Tiéd az öröm, a boldogság, a bőség, az erő és egészség és ébredés, melyben minőséged tevékenyen részt vesz.

 

Szálljon reátok áldásom és a béke

Villás Béla
Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának
Szellemi vezetője
A testvéred

Szombat, 2017 Április 29.