Die Spirituelle Kirche von Arkadia Lichtern
Die Menschen suchen nach ihrem Platz in der Welt. Wir möchten Dir dabei helfen.
  • Magyar
  • English
  • Română


Adó 1%-a

There are no translations available.

Kedves Testvérem!

Köszönetünket fejezzük ki, hogy adód 1%-ával támogatod közösségünket.

1 %

Kedvezményezett adószáma:

18335761-1-15

Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza

(A 2017. évi adóbevallásodban ezt az adószámot kell megadnod.

Szükség esetén kérlek továbbítsd könyvelődnek.)Hogyan rendelkezhetsz adód 1 %-áról?

  • Az adó 1% felajánlásáról a NAV online felületén (https://nav.gov.hu/nav/szja/szja), vagy a 17SZJA EGYSZA lapján, illetve a külön erre a célra kialakított 17EGYSZA jelű nyomtatványon is rendelkezhetsz.

  • Az adó 1% felajánlásáról a rendelkező nyilatkozatot 2018. május 21-ig kell elektronikusan vagy postán megküldeni a NAV-hoz, akár a bevallás részeként, akár külön.

  • A rendelkezésed csak akkor lesz érvényes, ha az adó határidőre befizetésre került és így nincs a folyószámládon adótartozás a bevallási határidő utolsó napján.

  • Amennyiben nincs elektronikus hozzáférésed a rendelkező nyilatkozat beküldéséhez (ügyfélkapu), úgy a 17EGYSZA rendelkező nyilatkozatodat a NAV lakóhely szerint illetékes igazgatósága címére postázhatod legkésőbb a bevallási határidő utolsó napjáig.

* * *


Szlovákiában is támogathatod adód 2%-al az alábbi nyomtatvány kitöltésével:

>>> LINK a letöltéshez (DOCX 14 Kbyte) <<<


* * *

Romániai Egyházunk támogatására is kérjük szimpatizánsainkat és tagjainkat, Romániában ezt a következőképpen teheted meg.

Román nyelvű az adó 2%-át felajánló űrlap -kitöltési útmutatóval.

>>> LINK a letöltéshez (PDF 735 Kbyte) <<<

* * *

Szlovákiai Egyesületünk támogatására is kérjük szimpatizánsainkat és tagjainkat, a szlovákiai adóbevallásnál az adó 2%-ának felajánlásához a következő adatokat kell megadnod:

Spirituálne Združenie Svetiel Arkádie
1.mája 723, 986 01 Fiľakovo
IČO: 42307465
DIČ: 2023840896

Szálljon Rád áldásom és a béke.

Villás Béla

Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának

Szellemi vezetője

* * *

Hozzád fordulunk kérésünkkel

A föld országaiban ahol információnk elér téged, kérünk téged testvérünk, barátunk, szimpatizánsunk, hogy adományaiddal segítsd közösségünket, legyen ez bármilyen kicsi és bármilyen nagy, juttassák el a magyarországi számlaszámunkra, vagy postacímünkre.

Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza

Számlaszáma:10404436-49555656-50571007

K&H bank

A nemzetközi bankszámla elnevezése és száma:

Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza

K&H bank (IBAN): HU23 1040 4436 4955 5656 5057 1007

SWIFT: OKHBHUHB

Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza

Kisvárda

Virágh Ferenc utca 58.

4600

Földünk több országában van folyamatban közösségünk bejegyzése, és ezt a magyarországi közösségünk finanszírozza, ami sajnos nagyon sok költséggel jár, és ezt ma még nagy részben a szellemi vezető előadásain és lelki gyakorlatain kapott adományokból finanszírozzuk. Jelzéseitek alapján tudjuk, hogy több 10-100.000-en vagytok, akik követitek a világhálón a szellemi vezető tanításait és előadásait.
Nem könyörögni és koldulni kívánunk nektek testvéreink és szimpatizánsaink, de ezek az előadások és tanítások nem jöhetnének létre a Magyarországon élő nagyon kevés pénzből élő emberek nélkül. Ugyanis az előadások alkalmával a tőlük kapott adományokból finanszírozzuk a terembérléseket, a segítőket, az előadások felvételeit, és az ezeknek a világhálóra kerülését, valamint az utazások költségeit és ebből biztosítjuk Egyházunk magyarországi működését, valamint legtöbb külföldön bejegyzett Egyházunk működését is.

Béla személyes üzenetét tolmácsolom nektek.

Kedves barátom, májusban 29 éve lesz hogy tudatosan keresem és járom a fény útját, és talán érted minden megértésemet, felismerésemet megosztom veled.
Hadd mondjam most el neked, már értem Imánuel Jézus szavait: a lélek kész, de a test néha erőtlen. Közösségünk fenntartása és működtetése, valamint finanszírozása egyedül már egyre nehezebben megy. Ezért kérlek, ha megteheted, a világ bármely pontján vagy, nem terhen felül, de lehetőségeidhez képest segíts. Nem panaszkodni kívánunk, van pár névtelen, és nevét és minőségét vállaló barátunk és testvérünk, akik már megértették ezt és hozzájárulnak közösségünk fenntartásához és működtetéséhez.

Ezúttal is megköszönjük nekik ezt a csodát, és amit most elmondok azt már ők tudják, hogy az áldás amit ezért kapnak, sokszorosa segítségüknek.

Köszönjük

Béke és Szeretet

Oláh Edina
Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának vezetősége


Sonntag, 18 März 2018