Die Spirituelle Kirche von Arkadia Lichtern
Die Menschen suchen nach ihrem Platz in der Welt. Wir möchten Dir dabei helfen.
  • Magyar
  • English
  • Română


Egyházunk jövőjéről

There are no translations available.

Kedves Testvérem!

Szeretettel üdvözöllek!

Közösségünk jövőjéről, lehetőségeinkről, céljainkról, feladatainkról kívánlak tájékoztatni.
Magyarország kormánya, az emberiség által nagy nehezen kivívott lelkiismereti és vallásszabadságot semmibe véve, közel háromszáz egyház tevékenységét tiltotta be, ez a tény.
Mi a közösség vezetői, természetesen mindent megteszünk és már előreláthatóan megtettünk azért, hogy hivatalosan tovább működhessünk.
Ennek érdekében, 2011 márciusában Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházát az U.S.A - ban önálló egyházként bejegyeztettük és a bejegyzés után a főpapi rend döntése alapján, a magyarországi és az amerikai Egyházunk egyesült.
Tehát bármelyik országban megszűnne egyházunk, tagjaink, papjaink a másik országban tovább működő egyházunk tagjai és papjai maradnak.
Magyarországi működésünk érdekében, létrehoztuk „Árkádia Fényeinek” Alapítványát, mely jogerősen bejegyzésre került 2011 novemberében.

Alapítványunk adószáma: 18271687-1-15
Alapítványunk bankszámlaszáma: 10404436-50526548-75681006 Kereskedelmi és hitelbank

Alapítványunk nemzetközi bankszámlaszáma:

(IBAN): HU67 1040 4436 5052 6548 7568 1006
SWIFT: OKHBHUHB.

Továbbá az Egyházunk is tovább működhet Egyházi Egyesületként és ez lesz egyházunk hivatalos jogutódja. Erről, hogy ez lehetséges már döntött a kormány, csak még a rendelkezési részre várunk, hogy ezt a lehetőséget is megteremtsük, megvalósítsuk tagjainknak. Egyházunk minden tagja, alapítója az egyházunk utódjának számító Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházi Egyesületnek vezetői ennek is a vezetői és papjai ennek is a papjai.

Az Alapítvány és az Egyesület központja továbbra is: 4600, Kisvárda , Virágh Ferenc u. 58.

Adományaidat, hozzájárulásaidat vagy személyes, vagy postai úton juttasd el kérlek hozzánk, vagy ha nincs más lehetőséged, a fentebb közölt bankszámlaszámra, mindig jelölve milyen adományról van szó (papi, tanári, segítő).
Pár hír: Egyházunk bejegyzését Németországban is elindítottuk, Romániában a folyamat végén járunk.
Ami viszont nagyon fontos : hitünk, tudásunk, életszemléletünk, a szeretet a szabadság a megbocsátás, valamint az egységhez való viszonyunk nem függ földi hatalmaktól, sem az ő engedélyüktől.
Kedves testvérem, szeretnélek emlékeztetni Imánuel Jézus ide illő szavaira: „Amennyiben részük volnánk és közéjük tartoznánk, szeretnének minket, de mivel nem vagyunk a részük és nem tartozunk közéjük, gyűlölnek és megvetnek minket”. Engedd meg, hogy én még hozzátegyem, félnek tőlünk, ugyanis a fény és a sötétség harcában mindig a sötétség veszít. Ne feledd mesterünk Imánuel Jézus azt mondta a fény fiaira, vagyis az ő követőire az lesz jellemző, hogy az ő nevében betegeket gyógyítanak és ördögöket űznek és merjük őt ” KÖVETNI”, hogy felismerjék az Eggyel vagyis Istennel való egységüket, ezáltal az egész mindenséget.
Kedves testvérem közösségünk tagjait e csodálatos úton való járásra tanítjuk, mely, mint talán hallottad nem könnyű, hanem göröngyös és nem a tömegek járják, de a fénybe emel.
Ezúton való járásban, haladásban, viszont nem akadályozhat földi erő és hatalom, ha szándékod nemes és tiszta.
Mi elfogadjuk és megbocsátjuk a kereszténység és vele együttműködő kormány döntését, üzenjük szeretjük őket, de életünk és szellemi ösvényünk, csak a miénk. Nem tudjuk tervezik e már újra az inkvizíciót, azért mert mi tudjuk kik vagyunk, mi a célunk és hova tartunk és azt is tudjuk ők kik, mi a céljuk és hová tartanak.
Kedves testvérem, az év mely reánk vár és a rákövetkező mindent felülír amit ember alkotott és hazudott.

Maradj a fény útján.
Szálljon rád áldásom és a béke.

Villás Béla

Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza szellemi vezetője

Dienstag, 24 April 2018