Die Spirituelle Kirche von Arkadia Lichtern
Die Menschen suchen nach ihrem Platz in der Welt. Wir möchten Dir dabei helfen.
  • Magyar
  • English
  • Română


Felhívás!

There are no translations available.

Kedves testvérem, barátom, szimpatizánsunk!

 

Az elmúlt egy évben Egyházunk szellemi vezetőjét, Bélát sorozatos fenyegetések és hazug információk, megalázások érik, valamint névtelen feljelentések, természetesen valótlan dolgokról.

Az ügy a rendőrség hatáskörében van már közel fél éve, ők is mindent megtesznek hogy kiderítsék ennek forrását, sajnos eddig sikertelenül. Ez a sötét, névtelenségbe burkolózó személy vagy személyek már Egyházunk papjait vették célba a honlapunkon lévő telefonszámuk alapján. Sajnos a bűnüldöző szervek technikai tudása egyelőre úgy tűnik, nem tudja őket felderíteni, és aljas nemtelen műveleteikre pontot tenni. Ezért kérjük azokat, akik esetleg ilyet kapnak, feltétlen jegyezzék meg a telefonszámot vagy a forrást ahonnan, amiről kapták, és juttassák el mielőbb Egyházunk titkárságára.

Telefonszám: +36-70/326-0937

Továbbá azt kérnénk, akinek van olyan lehetősége, technikája, módszere, amivel segíthetne kideríteni ezen nemtelen, aljas minőség forrását, segítsen. Az utolsó gyalázkodó üzenetek ukrajnai számról értek minket, mégpedig a következőről: +380/665-920-704 illetve, az előző telefonszám pedig: +36-20/544-4711.

Kedves testvérem, a sötét, az aljas, a nemtelen, a névtelenségbe burkolózó vádló, és az ő inspirátora felettébb rafinált.  Természetesen célját nem éri el, de kellemetlenséget és felesleges energiavesztést, a vele való foglalkozással valamilyen szinten okoz.

Tudod a szellemi vezető, Béla minden csodát, felismerést, örömet megoszt veled. A kétpólusú világ sötét oldalának támadásait igyekeztünk eddig Egyházunk vezetésével megoldani. Ez most egy olyan szituáció, mely már úgy érezzük nem csak a mi dolgunk, úgy döntöttünk megosztjuk ezt mindannyiótokkal, és arra kérünk ha megteheted, ha van rá lehetőséged, természetesen nem terhen felül, fogjunk össze e szituáció felszámolásában.

 

Legyen rajtad áldás, béke és szeretet.

 

Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának vezetősége

Oláh Edina

 

Dienstag, 24 April 2018