Die Spirituelle Kirche von Arkadia Lichtern
Die Menschen suchen nach ihrem Platz in der Welt. Wir möchten Dir dabei helfen.
  • Magyar
  • English
  • Română


Közlemény

There are no translations available.

Tisztelt barátom, testvérem, minket kereső és elutasító embertársam!

 

Elmondjuk és tudatjuk veled, hogy közösségünkhöz bárki tartozhat, nálunk nem kritérium, vagyis nem kizáró ok, ha más közösségnek és vallásnak is tagja vagy. Mindenkit szívesen várunk, látunk és segítünk. Imánuel Jézus bölcsességét követjük, mely így szól: „A betegeknek és a bűnösöknek van szüksége a gyógyulásra.” E bölcsességet tudomásul véve és követve, mondjuk el neked. A minket keresők, azok az emberek, akik hozzánk tartozónak, velünk együtt rezgőknek nevezik magukat, ezt önmaguk elhatározásából és döntéséből teszik. Ezen logikát követve minden tettükért, megnyilvánulásukért, legyen ez érzelmi, magánéleti, társadalmi, gazdasági megnyilvánulás, ezért személy szerint mindenki maga vállal felelősséget. Ősi hagyomány, sorsodnak Te vagy a kovácsa, és magvetőként a mag hozadéka, és gyümölcse is téged illet.

Egyházunk, mint jogi személy, nem vállal és nem tartozik felelősséggel a hozzánk kötődő, az egyén fentiekben megjelölt megnyilvánulásaiért. Mint ahogyan azt nem teszi egyik tradicionális vagy új alapítású vallás és egyház sem. Tanításunk alapja a szeretet. Olyat tégy mással, amit kívánod, hogy veled is tegyenek.  
Azon ritka közösségek közé tartozunk, aki tagjaitól, valamint a velünk szimpatizálóktól nem kér sem tagdíjat, sem tizedet. Közösségünk adományokból tartja fent magát, mely minden adományozó részéről minden esetben önkéntes és szabad akaratból történik. Közösségünk minden adományt maximálisan igyekszik tolerálni, meghálálni, ellensúlyozni.  Minden adományt, melyet ily módon tőled kapunk, ezúton is megköszönjük és ígéretünkhöz híven közösségünk és minőségünk nemesítésére, gyarapítására használjuk fel, és ezt nem csak Magyarországon, hanem a világ sok más országában is így tesszük.

Béke, szeretet és tolerancia van bennünk, minden hozzánk forduló iránt. Kérünk minket kereső, ezt vedd figyelembe, és ha megteheted, te is így tégy.

Megértésedet köszönjük!

 

Béke és Szeretet

 

Villás Béla
Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának
Szellemi vezetője

Dienstag, 24 April 2018