Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza 
Az EMBERek keresik helyüket a világban. Mi abban kívánunk segíteni, hogy megtaláld azt!
  • English
  • Deutsch
  • Română


Felhívás!

Kedves testvérem, barátom, szimpatizánsunk!

 

Az elmúlt egy évben Egyházunk szellemi vezetőjét, Bélát sorozatos fenyegetések és hazug információk, megalázások érik, valamint névtelen feljelentések, természetesen valótlan dolgokról.

Az ügy a rendőrség hatáskörében van már közel fél éve, ők is mindent megtesznek hogy kiderítsék ennek forrását, sajnos eddig sikertelenül. Ez a sötét, névtelenségbe burkolózó személy vagy személyek már Egyházunk papjait vették célba a honlapunkon lévő telefonszámuk alapján. Sajnos a bűnüldöző szervek technikai tudása egyelőre úgy tűnik, nem tudja őket felderíteni, és aljas nemtelen műveleteikre pontot tenni. Ezért kérjük azokat, akik esetleg ilyet kapnak, feltétlen jegyezzék meg a telefonszámot vagy a forrást ahonnan, amiről kapták, és juttassák el mielőbb Egyházunk titkárságára.

Telefonszám: +36-70/326-0937

Továbbá azt kérnénk, akinek van olyan lehetősége, technikája, módszere, amivel segíthetne kideríteni ezen nemtelen, aljas minőség forrását, segítsen. Az utolsó gyalázkodó üzenetek ukrajnai számról értek minket, mégpedig a következőről: +380/665-920-704 illetve, az előző telefonszám pedig: +36-20/544-4711.

Kedves testvérem, a sötét, az aljas, a nemtelen, a névtelenségbe burkolózó vádló, és az ő inspirátora felettébb rafinált.  Természetesen célját nem éri el, de kellemetlenséget és felesleges energiavesztést, a vele való foglalkozással valamilyen szinten okoz.

Tudod a szellemi vezető, Béla minden csodát, felismerést, örömet megoszt veled. A kétpólusú világ sötét oldalának támadásait igyekeztünk eddig Egyházunk vezetésével megoldani. Ez most egy olyan szituáció, mely már úgy érezzük nem csak a mi dolgunk, úgy döntöttünk megosztjuk ezt mindannyiótokkal, és arra kérünk ha megteheted, ha van rá lehetőséged, természetesen nem terhen felül, fogjunk össze e szituáció felszámolásában.

 

Legyen rajtad áldás, béke és szeretet.

 

Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának vezetősége

Oláh Edina

 

Vasárnap, 2018 Március 18.