Biserica Spirituală a Luminilor Arkadiei
Oamenii iși caută locul în viață. Noi dorim să te ajutăm să-l și găsești!
  • Magyar
  • English
  • Deutsch

Árkádia Ezoterikus Nap programjaiKedves Érdeklődőink, Testvérünk és Barátunk!

There are no translations available.

Kedves Érdeklődőink, Testvérünk és Barátunk!

Sok olyan információ ér el minket amiben emberek arra hivatkoznak, hogy Egyházunk Képviselői, Tanárai és ezáltal csapnak be embereket, és okoznak problémákat.

Kérünk, amennyiben közösségünkkel, papjainkkal, tanítóinkkal kapcsolatot kívánsz fölvenni, honlapunkon ellenőrizheted, kik képviselnek minket valójában.

Aki tegnap még a honlapunkon volt, előfordulhat hogy ma már nincs.

Papjaink, tanáraink akik valamilyen okból nem tartoznak többé közösségünkhöz, önmaguk is tudják, és ezentúl veletek is közölni kívánjuk. Mikor valaki képviselőink, tanáraink sorába lép, egy megállapodást köt közösségünkkel, mely arról szól, míg minket képvisel birtokolja és továbbadhatja a szellemi vezetőtől és Egyházunktól kapott avatást és áldást. A megállapodás tartalmazza hogy mikor valamilyen okból megszűnik papi vagy tanári jogviszonya közösségünkben, úgy fizikai - , mint szellemi szinten ez az erő visszavetetik tőlük, és ez így is történik. És ők ezeket a feltételeket megértették és aláírásukkal szentesítették.

Ezért mégegyszer kérlek téged kedves szimpatizánsunk, testvérünk, mikor bármelyik ránk hivatkozó emberrel kapcsolatba kerülsz, ellenőrizd honlapunkon valóban rendelkezik-e azzal az erővel, amiért hozzá fordulsz.

Ezt tedd kérlek a saját érdekedben!


http://arkadiafenyei.hu/reiki-tanarok.html

http://arkadiafenyei.hu/kepviseloink.html

Figyelmedet és megértésedet köszönjük!

Béke és Szeretet

Oláh Edina
Árkádia Fényeinek Spirituális Egyházának

Titkárság vezetője

Miercuri, Ianuarie 17, 2018