Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza 
Az EMBERek keresik helyüket a világban. Mi abban kívánunk segíteni, hogy megtaláld azt!
  • English
  • Deutsch
  • Română


Tisztelt Spiritualitást kereső, efelől érdeklődő honlap látogató kedves barátunk!

 

E pár sorral segíteni kívánok neked.

Nekem, mint spirituális embernek, mint egy Egyház Szellemi vezetőjének felfordul a gyomrom attól amit önjelölt spirituálisnak hazudott emberek másoknak kínálnak – mint útkeresőnek – „eladni”.

Szinte megszámlálhatatlan önjelölt, felkészületlen, avatatlan, semmilyen tudással nem rendelkező, vagy a tudástól és avatástól alkalmatlanságuk miatt megfosztott csalók kínálnak tréningeket, tanfolyamokat, különböző spirituális utakat.

Ezek az emberek mind felfoghatatlan kárt és bajt hoznak létre az amúgyis mély káoszba süllyedt világunkban, és szinte visszafordíthatatlan pusztítást az emberi pszichében.
Megdöbbenve szerzünk tudomást, hogy morálisan erkölcsileg silány emberek embertársaikat az Angyalokkal való kommunikációra kívánják oktatni, valamint a Sámánizmus ősi csodájára, valamint más spirituális és alternatív energiák használatára és továbbítására, és kedves barátom, ha mersz belenézni az életükbe – és ezt tedd meg – nagy részben szenvedő, silány lelkű, nagyot mondó, hazug félrevezetőt látsz.

Arra kérlek kedves látogatója honlapunknak, légy igazán éber és kritikus minden csodát kínálóval szemben. És ez alól ne legyünk mi sem kivételek.

Nézz meg minden dicsekvőt, éli-e, birtokolja-e, használja-e, uralja-e azt az erőt, azt a minőséget, mellyel dicsekszik.

Ma divat lett hivatkozni arra, hogy személyesen Tőlem tanult és Tőlem kapta beavatásait és a tudását.
Kérlet Téged, ezen információkkal szemben légy feltétlenül kritikus.

Egyházunk papjainak névsorát, valamint a hozzá kötődő tanáraink névsorát honlapunkon megtalálod, és azt is hogy ők milyen lehetőségekkel rendelkeznek.

Példaként hagy említsem neked a Sámánizmust: Országunkban, nemzetünkben 5, azaz öt, erre felszentelt, avatott és kiképzett ősi Sámán lélek képes.
Nekik mindannyiójuknak őszbe hajlik a haja, tiszta a tudása és a szíve, és nem hírdetik magukat szórólapokon és csábító e-maileken.

 

 

Köszönöm hogy elolvastad soraimat.

Legyen Veled a bölcsesség és a béke!

 

Béke és Szeretet

Villás Béla
Árkádia Fényeinek Spirituális Egyháza
Szellemi vezetője

Vasárnap, 2018 Március 18.